Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Zvěřinové čevabčiči z Bulharska
 

Zvěřinové čevabčiči z Bulharska

Zvěřinové čevabčiči z Bulharska
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
855x
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g jelení nebo srnčí zvěřiny
200 g libového vepřového masa
100 g cibule
sůl
mletý pepř
1 žloutek
hladká mouka
sádlo na pečení

POSTUP

Maso omyjeme a jemně rozsekáme nebo umeleme na masovém strojku. Dáme je do mísy, přidáme sůl, koření, drobně rozkrájenou cibuli, žloutek a směs dobře propracujeme. Z připravené směsi vyválíme váleček. Nakrájíme jej na stejně velké kousky, z nichž na prkénku poprášeném hladkou moukou tvoříme menší šišky, asi na prst silné. Šišky neboli čevabčiči rychle opékáme na pánvi na rozehřátém sádle dozlatohněda. Opékání nemá trvat déle než osm minut, aby byly čevabčiči šťavnaté. Obložíme je drobně nakrájenou cibulkou, hořčicí a kyselou okurkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.