Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Luštěniny > Krkovička dijón
 

Krkovička dijón

Krkovička dijón
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1223x
Autor: neuveden

SUROVINY

2 plátky krkovice bez kosti
4 lžičky Dionské hořčice
1 konzerva krájených žampionů
1 cibule
3 papriky (nebo paprika scezená z leča)
sůl
pepř
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce sádla
nebo olej na smažení
2 naběračky vývaru
1 lžička Vegetky a snítka kadeřavé petrželky na ozdobu.

POSTUP

Krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme po obou stranách a po obou stranách natřeme Dionskou hořčicí a obalíme v hladké mouce. Prudce osmahneme krátce po obou stranách na rozpáleném tuku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, žampiony (bez nálevu) a dusíme. Občas podlijeme lákem ze žampionů a vývarem. asi za 15 minut přidáme na proužky nakrájenou papriku a dalších 15 minut dusíme, občas zamícháme a podlijeme vývarem. Nakonec přidáme Vegetku a podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.