Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Masové polévky > Boršč
 

Boršč

Boršč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
624x
Autor: neuveden

SUROVINY

150 g tučnějšího vepřového masa
150 g hovězího masa
1,5 l vody
sůl
40 g másla
40 g hladké mouky
60 g mrkve
30 g petržele
60 g celeru
30 g kedlubnů
30 g cibule
1 stroužek česneku
200 g hlávkového zelí
250 g červené řepy
0,25 l kyselé smetany

POSTUP

Vepřové a hovězí maso omyjeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody. Z másla a tuku upražíme růžovou jíšku a přidáme k masu. Zeleninu, cibuli a česnek očistíme a nakrájíme na kostky. Zelí omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky a spolu se zeleninou dáme vařit do polévky. Všechno vaříme doměkka. Červenou řepu očistíme, uvaříme a nastrouhanou přidáme do polévky. Dobře povaříme a do hotové polévky zamícháme kyselou smetanu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.