
Angreštové košíčky
SUROVINY
Těsto: 210 g hladké mouky
1 balíček vanilinového cukru
14 g másla
angrešt
1 lžíce pudinkového prášku s vanilkovou příchutí
Krém: 250 g nízkotučného měkkého tvarohu
1 lžíce rumu
1-2 lžíce mléka
1 lžíce pískového cukru
1 žloutek
70 g pískového cukru
1 balíček vanilinového cukru
14 g másla
angrešt
1 lžíce pudinkového prášku s vanilkovou příchutí
Krém: 250 g nízkotučného měkkého tvarohu
1 lžíce rumu
1-2 lžíce mléka
1 lžíce pískového cukru
1 žloutek
70 g pískového cukru
POSTUP
Košíčky: mouku prosijeme na vál, přidáme žloutek, máslo, cukr a mléko. Vypracujeme těsto, které necháme odpočinout. Těstem naplníme vymazané formičky, upečeme dorůžova. Vychladlé košíčky plníme tvarohovým krémem a angreštem zbaveným stopek a okvětí.
Příprava krému: Měkký tvaroh utřeme s pískovým a vanilinovým cukrem, přidáme pudinkový prášek a rum a dobře promícháme.
Příprava krému: Měkký tvaroh utřeme s pískovým a vanilinovým cukrem, přidáme pudinkový prášek a rum a dobře promícháme.
Recept "Angreštové košíčky" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.