Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní omáčky > Omáčka na ošizení (dia).
 

Omáčka na ošizení (dia).

Omáčka na ošizení (dia).
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
947x
Autor: neuveden

SUROVINY

Jedna porce: 5 kalorií, 0g tuku
Na 250ml
250 ml domácího kuřecího vývaru (tuk na povrchu sebraný), nebo z kostky (pozor na sůl)
1 lžička škrobu
1 lžíce studené vody
pepř podle chuti
trocha sladké mleté papriky (nemusí být)
1 lžíce na jemno posekané petrželky

POSTUP

V malém kastrolku, na prudkém ohni přivéct vývar s pepřem a paprikou do varu. Snížit teplotu a vařit po 10min, nebo až se tkutina zredukuje na 0,5. V malé misce smíchat vodu se škrobem a zašlehat směs do vývaru. Zvýšit teplotu a přivéct do varu na 30 vteřin. Sundat z ohně a zamíchat dovnitř petrželku. Podávat k masům, zelenině atd
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.