
Uzená ryba s pikantním rosolem



4

793x

Zdravý recept
Autor: neuveden
SUROVINY
2 ks uzeného pstruha
30 g čiré želatiny
2 jablka
100 g čerstvého křenu
0,2 l vývaru
ocet
sůl
cukr
60 g kysané smetany
1 limetka
30 g čiré želatiny
2 jablka
100 g čerstvého křenu
0,2 l vývaru
ocet
sůl
cukr
60 g kysané smetany
1 limetka
POSTUP
Oloupaná jablka nastrouháme a zastříkneme octem, aby nezhnědla. Nastrouhaný křen spaříme vývarem a do něho vmícháme želatinu, přidáme jablka, přisolíme a osladíme.
Hmotu nalijeme do tvořítka a necháme ztuhnout.
Z jablkového křenu krájíme libovolné tvary a skládáme je na talíř k rybě.
Ozdobíme řezy limetky, kysanou smetanou a listy salátu.
Recept "Uzená ryba s pikantním rosolem" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.