
Květákový salát s rajčaty
SUROVINY
Ingredience:
2 lžíce octa
200 g rajčat
0,5 svazku polníčku
10 g cukru
sůl
bílý pepř
citronová šťáva
300 ml acidofilního mléka
snítka kopru a lístky polníčku na ozdobu
2 lžíce octa
200 g rajčat
0,5 svazku polníčku
10 g cukru
sůl
bílý pepř
citronová šťáva
300 ml acidofilního mléka
snítka kopru a lístky polníčku na ozdobu
POSTUP
Postup přípravy: Květák omyjeme, rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě s cukrem a octem doměkka. Uvařený květák slijeme a necháme vychladnout. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Acidofilní mléko promícháme s citronovou šťávou, najemno nasekaným polníčkem a podle chuti osolíme a opepříme. V misce smícháme květák s plátky rajčat a vše přelijeme zálivkou. Ozdobíme několika listy polníčku a snítkou kopru.
Recept "Květákový salát s rajčaty" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.