Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Srnčí pečeně ve smetaqnové omáčce
 

Srnčí pečeně ve smetaqnové omáčce

Srnčí pečeně ve smetaqnové omáčce
 
  • přidat obrázek ...
 
**
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
1428x
Autor: neuveden

SUROVINY

800 g srnčí kýty bez kosti nebo 1kg srnčího hřbetu
40 g slaniny
2 lžíce oleje
2 lžíce hladké mouky
1,5dl kysané smetany
sůl
30 g tuku
citrónová šťáva
pepř
jalovec
1 lžíce rybízové marmelády

POSTUP

Maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. Vložíme do kastrólu na rozehřátý olej a tuk, přidáme jalovec, podlijeme a dusíme v troubě. Občas podléváme šťávou, přeléváme i shora. Ke konci maso dopečeme bez pokličky. Šťávu zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, osolíme, opepříme, okyselíme a povaříme. Nakonec vmícháme marmeládu. Omáčku necháme přejít varem, přecedíme na maso a prohřejeme. Podáváme s knedlíkem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.