Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Srnčí závitky
 

Srnčí závitky

Srnčí závitky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1617x
Autor: neuveden

SUROVINY

600 g srnčí kýty
4 cibule
50 ml červeného vinného octa
1 paprika
50 g nakládaných okurek
100 g slaniny
250 ml vývaru
100 ml červeného vína
100 ml zakysané smetany
petrželová nať
pálivá paprika

POSTUP

Polovinu cibule nakrájíme, smícháme s olejem a vinným octem. Maso nakrájíme na větší plátky a v této směsi marinujeme asi 24 hodin. Maso vyjmeme, osušíme, okořeníme solí, drceným pepřem a pálivou paprikou. Naplníme směsí na jemno nakrájené cibule, papriky, okurek a slaniny. Maso zavineme, obalíme plátky slaniny a opékáme na oleji. Zalijeme vývarem a pečeme v troubě asi 1 hodinu. Měkké maso vyjmeme, šťávu zredukujeme asi na 1 litru, namícháme se smetanou a nasekanou petrželkou. Šťávu lehce povaříme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.