Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Bažant po moravsku s pečeným jablkem, červeným vinným zelím a kroketou
 

Bažant po moravsku s pečeným jablkem, červeným vinným zelím a kroketou

Bažant po moravsku s pečeným jablkem, červeným vinným zelím a kroketou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
599x
Autor: wikki

SUROVINY

brusinky::
100 g sterilované b. n
rozmarýn::
1500 g čerstvá, odpad 525
bažant::
50 g
3300 g vykuchaný, odpad 825
100 g odpad 15
1 g pepř černý: celý
sádlo škvařené::
máslo::
jablka::
voda::
nové koření celé::
bramborové krokety::
sůl::
95 g b. k
100 g čerstvé, odpad 5
slanina::
5 husí játra: 100 g odpad
50 g
žampiony::
30 g
mouka hladká::
40 g čerstvý, odpad 10
cibule::

POSTUP

Bažanta dusíme na dobrém cibulovém základě se slaninou a
svázaným kořením. Šťávu připravíme obvyklým způsobem.
Podáváme s opečeným plátkem husích jater, červeným vinným
zelím a pošírovaným jablkem plněným brusinkami a zdobíme snítkou
čerstvého rozmarýnu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.