Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou
 

Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou

Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
*****
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2633x
Autor: &zdendar

SUROVINY

600 g srnčí, dančí, kančí plece nebo kýty
200 g anglické slaniny
1 brusinkový kompot
1 dl červeného vína
50 g džemu
1 citron
150 g cibule
50 g hladké mouky
sůl
pepř
koření na zvěřinu
100 g oleje
Ovoce na zdobení:
pomeranč, jablko apod.

POSTUP

Plec ze zvěřiny rozkrájíme na tenčí plát, naklepeme, osolíme a opepříme, přidáme i zvěřinové koření. Na takto připravený plát masa klademe na plátky krájenou anglickou slaninu a svineme v roládku, kterou ovineme nití a opečeme na části tuku. V druhé části tuku osmahneme jemně krájenou cibuli do zlatova, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme brusinkovou omáčku - rozvařením brusinkového kompotu s džemem, červeným vínem a citronovou šťávou, kterou jsme zahustili moukou. Jako přílohu podáváme bramborové krokety nebo vařené brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.